Otvoreni ormar – genijalno rješenje za odlaganje odjeće!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.04.2018.

1

Otvoreni ormar | Foto: Ikea

Otvoreni ormar | Foto: Ikea

Mia se uselila u sasvim običan stan i pretvorila ga u primamljivi dom po svom ukusu. Ovakav otvoreni ormar će odijevanje pretvoriti u pravu zabavu!

Zid je pretvoren u rješenje za odlaganje odjeće, i to sa samo nekoliko kuka, šipki i regala. Ovakav otvoreni ormar će odijevanje pretvoriti u pravu zabavu!
Funkcionalna ljepota: "Moj novi ormar se sastoji od para šipki. Treći ormar se nalazi na balkonu gdje zračim poluprljavu odjeću", kaže Mia. "Otvoreno rješenje za odlaganje olakšava pregled nad sadržajem, a može se i personalizirati ― primjerice plastične vješalice prebojiti u žarko roza boju!"
Benjamin Edwards, Ikea

Benjamin Edwards, Ikea

Objesi sve po redu. Odlaganju pristupi razigrano. Kuke imaju razne namjene, ali ako odlučiš biti hrabar/a ― mogu biti i očiti odraz tvog stila. Pozabavi se s izborom stvari koje ćeš objesiti. Mia kaže: "To je tako jednostavna ideja, ali svi moji gosti polude za njom!"

Benjamin Edwards, Ikea

Benjamin Edwards, Ikea

Dom daleko od doma! Mia je napustila svoj dom u Švedskoj i preselila se u Indiju gdje se priključila start-up timu tvrtke IKEA India, i to u ulozi kreativne voditeljice odjela Život kod kuće. Uselila se u sasvim običan stan i pretvorila ga u primamljivi dom po svom ukusu.

VIŠE O TEMAMAodlaganje odjećeIkeauređenje domagarderoba
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se