U trendu su otvorena ramena, ovratnici i nježne boje!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2017.

0

Prošlog vikenda održan je 10. jubilarni Wedding Expo u Westgateu na kojemu se predstavilo više od 120 izlagača iz industrije vjenčanja

Nekoliko desetaka tisuća posjetitelja i potencijalnih mladenaca imalo je priliku provjeriti široku ponudu organizacije svadbenih svečanosti. Najnoviji trendovi su tematska vjenčanja u stilu prošlih razdoblja, omiljenih filmova ili klasičnih priča. Tu su još i najam privatnih imanja, animatora za uzvanike te paket vjenčanja s medenim mjesecom na našoj obali ili u inozemstvu.
Na glavnoj pozornici održana je u nedjelju i modna revija vjenčanica koje su nosile poznate manekenke - top model Lara Spajić, Maja Lena Lopatny, Madlena Čurić, sestre Maretić i dr. Voditelj događaja je bio Davor Garić, a u revijalnom dijelu publiku je zabavljao Jacques Houdek. Posjetitelji su imali priliku vidjeti najnovije trendove u svijetu vjenčanica i svečanih haljina.
Među brojnim brendovima nove kolekcije vjenčanica predstavile su modne kuće Ana Milani, Demetrios i Cosmobella. Prema viđenome, nose se romantično otvorena ramena, ovratnici, nježne boje i vječna čipka koja je ove sezone u smirenijem tonu. U sajamskim pogodnostima mladenci će uživati u predstojećoj sezoni vjenčanja, a neki novi u idućem Wedding Expou koji je predviđen već za listopad ove godine.

VIŠE O TEMAMAsajam vjenčanjaWedding ExpoWestgate Shopping CityvjenčaniceAna MilaniDemetriosCosmobella
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se