Otvoren prvi baranjski restoran u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.02.2013.

4

Restoran Divlja Baranja

Restoran Divlja Baranja

U ponedjeljak je svoja vrata u Sesvetama na adresi Vugrovečka cesta 24 otvorio prvi baranjski restoran u Zagrebu - Divlja Baranja

Fantastična Baranja tijekom vremena ostala je upravo onakvom kakva je bila, pomalo mistična i skromna, no velika i divna u svom punom sjaju. Područje obrubljeno rijekama, isprepleteno vinskim putevima i puteljicima kojim koračaju ljudi koji slave suživot s prirodom iskonski poštujući sve ono što im pruža, Baranja je naše neotkriveno blago.

Baranja kao vječna inspiracija

"Ideja o otvaranju prvog autohtonog baranjskog restorana Divlja Baranja u Zagrebu rodila se iz čiste ljubavi i želje da šira populacija prepozna ono što mi već jako dobro poznajemo – puno bogatstvo i neiscrpno vrelo vrhunskih etno-gastro baranjskih proizvoda i delicija. Pozivam sve ljubitelje dobre hrane i kvalitetnog pića da nas posjete i upoznaju Baranju kroz vrhunski gastro doživljaj", izjavio je Ivan Roth, voditelj resotrana.
Jela poput fiša, perkleta, kobasica ili pak nezaobilazne gužvare uz kapljicu vrhunskih baranjskih vina – samo su mali dio bogate ponude restorana 'Divlja Baranja' rađeni prema autohtonim domaćim recepturama.
 
Restoran 'Divlja Baranja' nalazi se u Sesvetama na adresi Vugrovečka cesta 24, a svoje mjesto svi gastro ljubitelji mogu rezervirati već danas putem telefona 01 2013 196 ili e-mail adrese: rezervacije@divljabaranja.hr. Radno vrijeme restorana je od utorka do subote od 10 do 24 sata, a za obiteljske nedjeljne ručkove na raspolaganju smo nedjeljom od 10 do 17.

VIŠE O TEMAMAbaranjska kuhinjaIvan RothgastronomijaperkletfišRestoran Divlja Baranja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se