Otto Kern Commitment Florale čista je cvjetna čarolija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.05.2020.

0

Otto Kern Commitment Florale

Otto Kern Commitment Florale

Nije uzalud njemačka izreka: gdje cvijeće cvjeta, svijet se smiješi. Time inspiriran, novi miris Otto Kern Commitment Florale zaodijeva vas u nježno more cvijeća.

Kao i njegov prethodnik, Otto Kern Commitment Woman, ovaj vibrantan ženstveni miris odmah privlači pozornost i obavija vas romantičnim cvjetnim notama. Miris za sve žene čija srca govore jezikom cvjetova i čija se lica ozare od pogleda na buket cvijeća. Novi miris bit će dostupan u trgovinama od sredinom srpnja 2020.

   

Cvjetna čarolija - Opojna ženstvenost

Miris koji plijeni pozornost poput sjajnog buketa prekrasnih božura: to je Otto Kern Commitment Florale. Otvara voćnom svježinom, a u srednjim notama kombinira nježnu senzualnost ruža i božura te opojnu ženstvenost jasmina. Cedrovina, natruha jantara i blistavo-slatkasta nota mošusa bazi daju posebnu draž i postavljaju ženski ton: ženstveno, romantično i cvjetno!

Otto Kern Commitment Florale

Otto Kern Commitment Florale

Otto Kern Commitment Florale odiše cvjetnom čarolijom i ženstvenošću kao Eau de Toilette i u intenzivnijoj verziji kao Eau de Parfum:

Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 151 kn
Eau de Parfum Natural Spray 30 ml 186 kn

VIŠE O TEMAMAOtto Kernženski mirisicvjetni mirisi




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se