Otputujte u svijet melodičnog techna u Petom kupeu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.11.2022.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Na One Drop partyju, koji je na programu 26. studenog u Petom Kupeu, nastupaju prominentni predstavnici ovog žanra – Yubik, 19:26 i Petar Dundov

Techno ima mnogo lica, a jedno od nježnijih je melodic techno kojeg ove subote, 26. studenog u Peti Kupe donosi One Drop party. Zagrebačkoj će sceni nastojati približiti taj zvuk, sve popularniji u svjetskim party destinacijama.

U prvom izdanju novog programa sviraju prominentni njemački predstavnik melodičnog techna Yubik, talijanski DJ 19:26 i svima dobro poznati Petar Dundov. Kao headliner na One Drop party stiže Yubik, minhenski producent čija je karijera u uzletu nakon potpisa za renomirani Afterlife. U Peti Kupe donosi i svoje ovogodišnje hitove sa spomenute etikete - "The Runner" i "Human Aura".

Techno u emotivnom tonu nudi i 19:26, DJ iz Milana koji se sve uspješnije pozicionira na sceni. Njegove setove odlikuju stalne izmjene sjetnih i euforičnih trenutaka s posebnom pažnjom na estetiku. Sa svojim zvukom u cijelu večer će se odlično uklopiti i najuspješniji i najproduktivniji hrvatski DJ i producent Petar Dundov čiji setovi oduševljavaju u klubovima diljem svijeta.


VIŠE O TEMAMAPeti KupeYubikPetar Dundov
Povezano