Otkrijte dašak Rima uz mirisnu kolekciju 'Born in Roma'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.04.2022.

0

Valentino Born in Roma

Valentino Born in Roma

Mirisna kolekcija Born in Roma s potpisom Valentina predstavlja sve čari Rima. Svaki od tri mirisa predstavlja jedno doba dana u Rimu.

Prema riječima kreativnog direktora modne kuće Valentino, Pierpaola Picciolija: "Ne moraš biti rođen u Rimu da bi se osjećao kao Rimljanin". Mirisna kolekcija Born in Roma predstavlja sve čari Rima. Svaki od tri mirisa predstavlja jedno doba dana u Rimu.

Born in Roma Pink predstavlja izlazak Sunca koji budi sva osjetila i koji nas tjera da pogledamo na život nekim drugim očima.

Uz ružičastu, žuta je boja koja se najviše povezuje s Rimom i njezina je priča utkana u samo tkanje ovoga grada.  

Nju predstavlja linija Born in Roma Yellow Dream koja je svojevrstan dijalog između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Born in Roma Coral Fantasy poziv je na sanjarenje i ostvarenje snova u sumrak dana, zlatni sat.

Foto: Valentino

Foto: Valentino

"Born in Roma" je miris za generaciju koja prihvaća raznolikost, cijeni osobnosti i voli ih slaviti u krugu dragih ljudi. Miris koji istovremeno predstavlja posjedovanje veličanstvenosti prošlosti i slobodu misli modernog života. Polažući pravo na naslijeđe, ali stvarajući vlastita pravila.
 
Mirisna kolekcija Born in Roma predstavlja sve čari Rima. Svaki od tri mirisa predstavlja jedno doba dana u Rimu. Born in Roma Pink predstavlja izlazak Sunca koji budi sva osjetila i koji nas tjera da pogledamo na život nekim drugim očima.

Uz ružičastu, žuta je boja koja se najviše povezuje s Rimom i njezina je priča utkana u samo tkanje ovoga grada. Nju predstavlja linija Born in Roma Yellow Dream koja je svojevrstan dijalog između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiValentinoženski parfemiValentino Born in RomaPierpaolo Piccioli
Povezano