Otkazan zagrebački koncert grupe Whitesnake

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.06.2022.

0

Whitesnake. Foto: Promo

Whitesnake. Foto: Promo

Povrat novca za otkazani Whitesnake koncert kreće od ponedjeljka 4. srpnja i može se zatražiti na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena

Grupa Whitesnake, zbog bolesti pjevača Davida Coverdalea, otkazala je niz koncerata aktualne europske turneje, među kojima i onaj zagrebački planiran za 2. srpnja. Njihovi specijalni gosti Steel Panther u subotu će ipak nastupiti u Zagrebu i to u Tvornici kulture.

"Kao što je ranije objavljeno, još uvijek sam pod liječničkom naredbom da mirujem u krevetu i ne pjevam sljedećih 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati zagrebačku predstavu. To je jako žalosno za nas, posebno za članove našeg benda koji su trebali nastupiti pred svojom publikom. Michele Luppi, naš 'talijanski pastuh', veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno Dino Jelusić, Ponos Hrvatske, koji je želio dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žao nam je što su otkazivanja neophodna kako bi ozdravili i završili ostatak naše turneje". Tim riječima se na svojim službenim kanalima oglasi frontman benda David Coverdale.

Povrat novca za otkazani Whitesnake koncert kreće od ponedjeljka 4. srpnja i može se zatražiti na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena.

Steel Panther u subotu u Tvornici kulture


Grupa Steel Panther u subotu 2. srpnja svirat će u zagrebačkoj Tvornici kulture, kako je na početku originalno i planirano. Ulaznice za taj koncert u prodaji su po cijeni od 170 kn u pretprodaji, odnosno 190 kn na dana, a dostupne su u sustavu Eventima i Entrija.


VIŠE O TEMAMAkoncerti u Zagrebukoncerti u HrvatskojWhitesnakeSteel Panther
Povezano