Osvojila vas je kaputom i torbom: 'Malo New Yorka u Zagrebu'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.12.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedan dobar crni kaput s efektom kože ove sezone svaku kombinaciju čini nezaboravnom, a ovaj styling sa špice samo je još jedan u nizu dokaza u prilog toj tezi

Loši vremenski i dobri nogometni uvjeti gurnuli su modu na zagrebačkim ulicama u drugi plan, ali mi nemamo ništa protiv! Predah na ovakav način uvijek dobro dođe. U iščekivanju novih, božićnih i novogodišnjih lookova inspiraciju tražimo u modnim događanjima iz proteklih tjedana, a ova kombinacija definitivno zaslužuje par riječi.

"Jedan od rijetko dobrih stylinga", "Malo New Yorka u metropoli", "Wow girl" - to su neke od brojnih, redom pozitivnih reakcija na ovo trendovsko modno izdanje na našem Instagram kanalu.

Dobro je prošla i na špici, a dobar dio "krivice" snosi efektan kaput, i to u stilu koji ove sezone vedri i oblači ulicama Zagreba. Govorimo o neprikosnovenim crnim kaputima s efektom kože. Jedan takav i ona je odabrala, a kombinirala ga je s tamnosivim trapericama i crnim čizmama, dok je crno-sivi look malo 'razbila' trendi torbom u boji vina.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekožni kaputi
Povezano