Osvojila nas je neodoljivom suknjom i trendi tenisicama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.06.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Elegantan blejzer, ženstvena suknjica i trendi tenisice s potpisom modne kuće Gant pokazali su se kao dobitna kombinacija za špicu koja na određen način spaja odlazeći proljetni i nadolazeći ljetni dio sezone

Od lipnja smo očekivali ljetni spektakl, a dobili smo - samo nastavak kišnog svibnja. No, što je, tu je. I dalje lovimo stylinge koji kakvo-takvo proljeće spajaju s kakvim-takvim ljetom. Vremenski uvjeti nisu bajni, ali modna komponenta na zagrebačkim ulicama definitivno jeste iznad njih.

Protiv meteorološkog sivila borimo se kombinacijama koje nam donose toliko željene boje, a ova pred vama definitivno ide u taj krug. Optimistično, lijepo posloženo, u znaku ženstvenih tonova koji najavljuju neke ljepše dane.

Elegantan svijetloplavi blejzer ova je zagrebačka plavuša uskladila s trendovskom suknjicom u ružičastom izdanju te s efektnim bijelim tenisicama koje potpisuje modna kuća Gant. Styling je dodatno 'podignut' predimenzioniranim sunčanim naočalama i svijetloplavom torbicom etikete Love Moschino.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sve u svemu - zanimljivo i nadasve osvježavajuće dnevno izdanje! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeGanttenisice
Povezano