Osvojila nas je lookom, i hlače i čizmice su pun pogodak

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 14.01.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna od glave do pete vječna je modna formula koja posebno dobro prolazi u zimskim danima, a ova prelijepa Zagrepčanka pokazala nam je kako ove sezone na savršen način posložiti crne komade

Bez obzira na godinu i sezonu, ali i na aktualne trendove, jedna modna formula vječna je i neuništiva, dobro prolazi baš uvijek i baš svugdje, a posebno je popularna u zimskim danima. Govorimo o vječnoj (ne)boji, crnoj, koju mnoge dame obožavaju nositi od glave do pete. Look je to s kojim je zbilja teško pogriješiti, a uz pomno odabrane komade može izgledati - famozno.

A kako ove godine nositi i kombinirati trendi crne komade, na špici koja je zatvorila 2023. i pritom otvorila modnu 2024. na zagrebačkim ulicama pokazala nam je ova prelijepa, besprijekorno dotjerana fashionistica.

Zablistala je u toplom krznenom kaputu s daškom glamura, a kombinirala ga je s uskim hlačama s efektom kože, koje su pravi zimski must-have, i to iz godine u godinu. Kombinaciju je zaokružila nepogrešivim ravnim crnim kožnim čizmicama, torbicom s potpisom dizajnerskog brenda YSL i sunčanim naočalama.


Ukratko - bez greške! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano