Osvojila nas je hlačama, ali i upečatljivim modnim dodacima

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Još jedna dobra (kasno)zimska kombinacija stiže nam sa zagrebačke subotnje špice, a njen možda i najbolji sastojak su uvijek aktualne i atraktivne hlače s efektom kože

Polako se okrećemo proljetnim modnim izazovima, ali zima, koliko god mi suprotno željeli, nije gotova. Ni kalendarski ni klimatološki. A veljača nam je ponudila niz novih dobrih kombinacija te toliko traženu inspiraciju za završni dio sezone i ugodan prijelaz u proljetni dio godine.

Ova zagrebačka ljepotica donijela je dašak dnevnog, nosivog glamura. Zasjala je u trendovskoj kratkoj krznenoj bundi koju je kombinirala s jednim komadom koji će svoju popularnost nastaviti i u nadolazećem prijelaznom periodu. Hlače s efektom kože pravi su modni zicer, a ona ih je isfurala na pravi način.

Look je zaokružen nepogrešivim ravnim crnim gležnjačama s metalnim elementima te serijom atraktivnih modnih dodataka, od torbice do upečatljivih okruglih sunčanih naočala s potpisom Guccija.


"Urbano i lijepo", "Simpatično i mladenački", "Bravo" - to su neke od reakcija na našem Instagram kanalu na ovu kombinaciju. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano