Osvojila je špicu u tenisicama koje nose i svjetske zvijezde

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 11.04.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bijela i zelena boje su kojim ove godine pozdravljamo proljeće, a ova ih je Zagrepčanka uskladila na najbolji mogući način. A priču je zaokružila superpopularnim tenisicama.

Hrabro smo prošli kroz takozvani prijelazni period, pred nama bi sad trebalo biti ono čisto, klimatološko proljeće. Prijelaz iz sezone u sezonu protekao je u znaku buđenja boja, popularizacije denima i povratka vječnog klasika - bijelih tenisica. Sve to svojom je kombinacijom na najbolji način objedinila ova modno osviještena ljepotica sa špice.
Seriju bijelih komada, od efektne jakne i trendovske dolčevite do superpopularnih tenisica branda Veja kombinirala je sa svijetlim poderanim trapericama u retro stilu, a styling je upotpunila glamuroznom dizajnerskom torbicom u najpopularnijoj nijansi zelene boje.
Tenisice branda Veja, poznate po održivim, ekološki 'friendly' materijalima, prometnule su se u pravi street style klasik, nose ih i svjetske zvijezde poput Katie Holmes, Reese Witherspoon, Jennifer Garner i Emily Ratajkowski, a posljednjih godina ih sve češće viđamo i na zagrebačkoj špici. Imaju taj traženi 'touch' klasike, uz njih je, kao što možete i vidjeti, jednostavno teško pogriješiti!


Naravno, zanima nas i vaše mišljenje o ovoj ranoproljetnoj kombinaciji hit komada i najtraženijih boja. Pogodak ili ne?

VIŠE O TEMAMAVejatenisicestreet style
Povezano