Osvojila je špicu u opasno dobrim mokasinkama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.07.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ova Zagrepčanka pokazala nam je drugu stranu modnog ljeta, i kad je riječ o odabiru komada, i kad je riječ o odabiru boja. I, ako je suditi po reakcijama, definitivno nije pogriješila!

Srpanj na špici otkrio nam je baš sve modne tajne aktualnog ljeta, svi najveći trendovi uredno su zabilježeni na špici, od boja i uzoraka do materijala. Haljine i natikače u prvom su planu, ali ova sezona ima još puno toga drugoga za ponuditi.

Kombinezoni, i dugi i kratki, odlična su alternativa haljinama, samo ih treba znati nositi na pravi načiun. A treba znati i odabrati odgovarajući model, u odgovarajućoj boji.

Sve to savršeno je odradila ova zagrebačka fashionistica. Zaigrala je na trendovsku nijansu superpopularne zelene, koja je zasad nekako najozbiljnija konkurencija neprikosnovenoj bijeloj. Uz efektni kombinezon, odlučila se i za tip obuće koji možda nije na tronu, ali koji ove sezone itekako dobro kotira. Zasjala je u mokasinkama, i to u ženstvenoj varijaciji ružičaste, dok je kombinaciju zaokružila kompatibilnom torbicom i sunčanim naočalama.


"Lijepa djevojka", "I ja bih takve mokasine", "Divna" - to su neke od reakcija na našem Instagram kanalu na ovo srpanjsko modno izdanje. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankemokasinke
Povezano