Ostvario joj se san: Rihanna je nova DIOR djevojka!

Piše: Tea Marić, Pariz, Zagreb
Objavljeno 13.03.2015.

2

Rihanna za Balmain | Arhivska fotografija

Rihanna za Balmain | Arhivska fotografija

Rihanna će se pojaviti u četvrtom nastavku Diorove serije reklamnih filmića Secret Garden, koji se snimaju u Versajskoj palači

Nakon što je godinama iz prvog reda pratila predstavljanje Diorovih kolekcija, Rihanni se konačno ostvario san! Postala je Dior djevojka te će se pojaviti u novom, četvrtom po redu nastavku Diorovog reklamnog filmića Secret Garden, koji je u glasovitom dvorcu Versailles snimio Steven Klein. Video i printana verzija kampanje u prikazivanje i osvajanje magazina kreću ovog proljeća, potvrdili su iz Diora.
"Secret Garden" je inače serija filmića u kojoj supermodeli (Daria Strokus, Melissa Stasiuk, Xiao Wen Ju i druge ljepotice) šetnjom kroz Versajsku palaču predstavljaju novu Diorovu kolekciju, uz napetu glazbenu podlogu (najčešće nešto iz repertoara Depeche Modea).
Rihanna se tako pridružila slavnim glumicama Jennifer Lawrence, Marion Cotillard i Natalie Portman, koje su trenutno zaštitna lica različitih Diorovih kolekcija. Pogledajte kako je izgledala prva "epizoda" Secret Gardena:


VIŠE O TEMAMARihannaChristian DiorSecret GardenSteven Klein
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se