Orsay haljine za (rano) proljeće 2019. slijede tri velika trenda

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.01.2019.

36

Životinjski print bit će i dalje popularan

Životinjski print bit će i dalje popularan

U svijetu haljina na prijelazu iz zime u proljeće 2019. dominiraju tri glavna trena - animal print, cvjetni uzorak i očaravajuće boje poput zelene

Obračunajte se sa zimom bar jednom novom haljinom koja slijedi trendove i tendencije ranog proljeća 2019. godine! U trgovine već sada stižu ženstveni modeli koji spajaju zimu s nadolazećom sezonom, a noviteti iz Orsaya sugeriraju tri ključna trenda za prijelazni period.

Animal print u režiji Orsaya

Animal print u režiji Orsaya

Na prvom je mjestu, bez ozbiljne konkurencije, životinjski uzorak, a Orsay ga donosi u nekoliko vrlo zanimljivih izdanja, od crveno-crnog do onog u kombinaciji vječno aktulnog poigravanja crne i bijele.

Cvijeće je druga riječ za proljeće

Cvijeće je druga riječ za proljeće

I ovog se proljeća na scenu vraća jedan od njegovih simbola. Cvijeće će opet 'rasti' na svim komadima, a floralni motivi i uzorci bit će najpopularniji upravo na haljinama. Ženstveno da ženstvenije ne može!

Zelena - podjednako dobar izbor za ostatak zime i za proljeće

Zelena - podjednako dobar izbor za ostatak zime i za proljeće

I za kraj malo boja. Zelena ne silazi s trona, nosimo je i ove zime, ali s prvim danima proljeća doživjet će svoju drugu mladost. Orsay na taj izazov odgovara jednom fenomenalnom haljinom dugih rukava koju vrijedi transferirati u ormar, i koja će podjednako dobro ići i sa zimskim i s proljetnim tipovima obuće. Od čizama do tenisica.


VIŠE O TEMAMAhaljineOrsaycvjetne haljinemidi haljinehaljine sa životinjskim printom
Povezano