Oriflame i CroModa poklanjaju vam 5 mirisa Divine Idol!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.07.2015.

191

Oriflame Divine Idol

Miris Divine Idol stvoren je za sve one žene koje se osjećaju i više od dive, za žene idole koje svi obožavaju

Oriflame Divine Idol

Parfemska voda Divine Idol, ili snaga veličanstvenosti, kako je još nazivaju u Oriflame kozmetici, najnoviji je miris koji je ova švedska kozmetička kuća pripremila za ovo ljeto...
Budite diva! Pokažite svoju iznimnost uz glamurozni, drvenasto-cvjetni miris koji plijeni zahvaljujući veličanstvenom cvijetu perunike i zavodljivim notama profinjene senzualnosti. Osim zlatne perunike, glavne note mirisa čine još i crveno voće, te sivi jantar.
Zahvaljujući iznimnom glamuru i privlačnom senzualnom dizajnu bočice Divine Idol parfemske vode, ovaj je miris stvoren za sve one žene koje se osjećaju i više od dive, za žene idole koje svi obožavaju!

Divine Idol stvorio je Lucas Sieuzac, inače zaslužan i za mirise za Amouage, Chopard, Givenchy, Laura Biagiotti... Miris dolazi u količini od 50ml i najavljen je kao idealni izbor za glamurozne ljetne dane.

Oriflame i CroModa nagrađuju: Poklanjamo vam 5 mirisa Divine Idol!


Dobitnice:
Ivana Jurković (Slavonski Brod), Radmila Birač (Bjelovar), Matea Bekavac (Zagreb), Marija Badanjak Šegan (Ogulin) i Kristina Bećirović (Mursko Središće). Čestitamo! Nagrade stižu poštom.

VIŠE O TEMAMAOriflameDivine Idolženski mirisinagradna igraLucas Sieuzac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se