Oriflame i CroModa poklanjaju vam 4 mirisa My Naked Truth

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2015.

149

Oriflame My Naked Truth

Oriflame My Naked Truth

Ususret međunarodnom Danu žena novi Oriflame katalog nudi pregled najnovijih trendova u ljepoti

Oriflame proizvodi će naglasiti ono najbolje, istaknuti prirodnu ljepotu i učiniti svaku ženu iznimnom, svijesnom svoje privlačnosti. Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost u svojoj punoj formi došla je do potpunog izražaja upravo u novom katalogu koji naglasak stavlja prije svega na:

My Naked Truth toaletnu vodu – nježan miris za gracioznu ženu

Ženstven i sofisticiran, s mirisnom kompozicijom cvijeta pamuka, miris sadrži cvjetno-voćne tonove, od kojih su glavni cvijet jabuke, cvijet pamuka i japanski osmantus. Poruka koju prenosi ovaj miris je unutarnja ljepota kao središte i istina svega. To je još i dodatno naglašeno jednostavnim i ranim linijama koje su korištene u dizajnu bočice, a nježna boja simbolizira nježan dodir cvijeta pamuka, cvijeta koji je poslužio kao inspiracija u stvaranju My Naked Truth mirisa. Cijena: 50 ml/ 149,90 kn

The One maskaru s dvostrukim učinkom

Riječ je o novoj, intenzivno crnoj maskari, čije četkice nude mogućnosti izbora. Kada želimo postići nevjerojatnu dužinu trepavica koristimo tanji poklopac, dok za postizanje fantastičnog volumena  koristimo deblji poklopac. Sadrži formulaciju koja se ne razmazuje. Cijena: 8 ml/ 59,90 kn

Diamonds and Pearls

Inspirirano dijamantima kao najboljim prijateljima žene, nastala je kolekcija proizvoda za njegu tijela kojom naglašavamo prirodnu ljepotu, a istovremeno senzualnost i glamur.  Diamonds and Pearl naglašavaju ono samo najbolje na ženi i čine je iznimnom. Kolekcija uključuje  kremu za tuširanje, sapun i kremu za ruke.

Oriflame i CroModa nagrađuju

Oriflame i CroModa poklanjaju vam četiri toaletne vode My Naked Truth.

Dobitnice: Najbrže su bile Josipa Slatina (Marijanci), Marija Hrman (Varaždin), Suzana Čičak (Slavonski Brod) i Danijela Bagarić Jurišić (Split). Dobitnicama čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju! Nagrade stižu poštom.


VIŠE O TEMAMAOriflamenagradna igratoaletna vodaženski mirisi
Povezano