Opake naočale s potpisima Domenica Dolcea i Stefana Gabbane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.05.2013.

23

DG 4177 - Domenico Dolce

DG 4177 - Domenico Dolce

Iz kreativnog laboratorija Dolce & Gabbane stižu nam dva izvrsna modekla sunčanih naočala ukrašenih potpisima dizajnerskih legendi Domenica Dolcea i Stefana Gabbane

DG 4177 - Domenico Dolce: Sunčane naočale nadahnute klasičnim dizajnom iz šezdesetih i svijetom talijanskih filmskih zvijezda. Okvir naglašenog volumena ističe snažnu osobnost, a dostupne boje uključuju mat i sjajnu crnu, boju kornjačevine te boju meda. Potpis "Domenico Dolce" s unutarnje strane ručkica ključan je detalj ovog okvira koji je dostupan u dvije veličine: veći model definitivno je namijenjen muškarcima, dok je onaj manji idealan za žene.

DG 4178 - Stefano Gabbana

DG 4178 - Stefano Gabbana

DG 4178 - Stefano Gabbana: Ovaj nedvojbeno muški model idealan je za junaka akcijskog filma. Okvir u stilu avijatorica rezan na vanjskim rubovima pod kutom od 45°, s originalnom, iznimno laganom i tankom konstrukcijom, koja je čak i otvorena u donjem dijelu. Među dostupnim bojama, osim crne, tu su klasična kornjačevina, havana i boja meda. Potpis "Stefano Gabbana" s unutarnje strane ručkica ključan je detalj koji ove naočale čini još ekskluzivnijima.


VIŠE O TEMAMADolce & Gabbanasunčane naočaleavijatoriceDomenico DolceStefano Gabbana
Povezano