Online shop Answear preuzeo Sneakerstudio i PRM

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.02.2023.

0

Sneakerstudio. Foto: Answear

Sneakerstudio. Foto: Answear

Oba brenda povezuje vizija kojom žele stvoriti ugodan prostor za osmišljavanje vlastitog beskompromisnog stila nudeći trenutno najpoželjnije modne brendove

Answear, jedna od vodećih online trgovina u Europi za modu i odjeću, ostvarila je gotovo 210 milijuna eura) prihoda u 2022., a  upravo je objavila da je preuzela Sneakerstudio, jednog od vodećih prodavatelja tenisica i streetwear odjevnih predmeta u srednjoj i istočnoj Europi, kao i PRM, online trgovinu za luksuzne streetwear i modne brendove.

Oba brenda povezuje vizija kojom žele stvoriti ugodan prostor za osmišljavanje vlastitog beskompromisnog stila nudeći trenutno najpoželjnije modne brendove. Answear vidi velik potencijal u segmentu vrhunskih tenisica i streetwear odjevnih predmeta, a objedinjavanjem jedinstvene ponude proizvoda s operativnom izvrsnošću i tehnološkom i logističkom infrastrukturom koje već posjeduje ostvarit će veću konkurentnost.

Sneakerstudio, lifestyle robna marka specijalizirana za tenisice, cijenjena je među mlađim generacijama na tržištima srednje i istočne Europe. Nudi proizvode robnih marki kao što su Adidas Originals, New Balance, Carhartt i Veja. Sneakerstudio posjeduje online trgovine u zemljama srednje i istočne Europe, a svoje proizvode prodaje i na zapadnoeuropskim tržištima preko globalne internetske stranice na engleskom jeziku. Ova robna marka nastala je 2015. u krakovskoj četvrti Kazimierz. Tamo se, u ulici Starowislna 55, kultnoj destinaciji za lokalne ljubitelje tenisica i ulične kulture, nalazi injezina fizička trgovina.

PRM je novi koncept koji je u skladu s trenutačnim tržišnim trendovima i nudi luksuzne streetwear modne brendove. Iako je još u ranoj fazi razvoja, koncept je već uspio privući mnoge modne brendove koji su vrlo poznati i cijenjeni u zapadnoj Europi, primjerice Y-3, APC, Marni, A-Cold-Wall, MISBHV i Rick Owens. Njihova fizička trgovina nalazi u Varšavi, a prodaja se odvija preko globalne internetske stranice.

Answear preuzima organizirani dio poduzeća od društva Fashion Trends Group Sp. z.o.o., što uključuje mrežna mjesta za e-trgovinu tvrtki Sneakerstudio i PRM, kao i dva fizička butika u Krakovu i Varšavi, ugovore o brendovima i prodajni i marketinški tim.


VIŠE O TEMAMAmodna industrijaAnswearSneakerstudioPRM
Povezano