Ona zna kakve traperice i tenisice nositi ovog proljeća

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Proljetne modne vibre stižu nam i sa špice, a za jedan od najboljih lookova s prošlosubotnje špice pobrinula se ova zagrebačka ljepotica

Tko čeka, taj dočeka! Stiglo nam je proljeće, sve one modne najave i prognoze postaju stvarnost, novi komadi lagano preuzimaju primat na ulicama naših gradova. Prošlosubotnja špica bila je samo formalno zimska, a zapravo je na najbolji mogući način otvorila vrata proljetno-ljetne sezone.

Špicom konačno vladaju laganiji komadi, ovaj prvi, malo svježiji dio sezone obilježit će denim klasici i must-have komadi s efektom kože, a u svijetu tenisica neprikosnovene će biti one u vječnoj bijeloj boji.

Sve to potvrdio nam je i jedan od najzanimljivijih lookova vikenda u kojem smo pozdravili proljeće. Ova je atraktivna Zagrepčanka novu sezonu pozdravila u nepogrešivom kaputu s efektom kože i jednostavnom crnom topu, dok donji dio outfita čine dva istinska klasika - svijetle taperice i uvijek aktualne bijele tenisice. Styling je zaokružen torbicom s Dieselovim logotipom i cool šiltericom.


Mi definitivno lajkamo ovo ranoproljetno izdanje. A vi?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano