Ona zna kakve sandale (ali i kakve hlače) nositi ovog proljeća

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Još jedna divna proljetna kombinacija stiže nam sa prošlosubotnje špice, a posebna je i po tome što nam donosi prve sandale na ulicama Zagreba u 2024. godini

Proljeće je prvo stiglo kalendarski, a sad nam - iz dana u dan - sve više stiže i u onom klimatološkom smislu, s tim da bi u narednim danima, ako je vjerovati prognozama, moglo 'zamirisati' i na ljeto. No, mi smo prve taktove ljetne mode vidjeli već na prošlosubotnjoj špici, i to zahvaljujući ovoj besprijekorno dotjeranoj dami koja je isfurala prve sandale u 2024. godini.

Cjelokupnim je lookom očarala i špicu i Instagram, a modnom kopomentom, osim što je otvorila sezonu otvorene obuće, pokazala je kako nositi neke od najvećih trendova sezone. A među tim najvećim denim definitivno igra ulogu svih uloga.

Zajsala je u vrlo zanimljivoj, istovremeno i ženstvenoj i elegantnoj i ležernoj plavoj košulji koju je uskladila s upečatljivim širokim svijetloplavim trapericama s predimenzioniranim džepovima. No, možda i najzanimljviji dio cijele priče je odabir obuće. Konačno - sandale! Kombinacija je zaokružena trendi torbom i atraktivnim sunčanim naočalama.


Ukratko - lajkamo sve, od glave do pete! A vi?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano