Ona zna kako nositi Zarin kaput koji je oduševio (i) Hrvatice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kaput o kojem smo pisali još u listopadu prošle godine, opet je zablistao na špici, a ova zagrebačka fashionistica pokazala nam je kako ga nositi i kombinirati s drugim hitovima

O zimskim smo komadima i trendovima najviše pisali u listopadu i studenom, ali na pravu zimu morali smo čekati sve do prvih dana veljače. I dobro - bolje ikad nego ikad! A veljača je na zagrebačkoj špici startala u visokom ritmu na niskim temperaturama, i konačno na pravi način uživamo u svim tim modnim hitovima koje smo mjesecima skenirali i isticali.

Među njima se posebno izdvaja jedan dugi kaput s pojasom u nepogrešivoj svijetloj nijansi smeđe boje s potpisom Zare koji smo detektirali još u listopadu prošle godine. Proročanski smo ga tada nazvali komadom sezone, a u međuvremenu su stizale potvrde. Vjerojatno ste ga i sami često viđali, završio je u mnogim ormarima, a zasjao je i na špici koja je otvorila veljaču 2023.

Ova prekrasna Zagrepčanka pokazala nam je kako ga nositi na pravi način, ali i kako ga kombinirati s drugim komadima po kojima ćemo pamtiti aktualnu zimsku sezonu. S prepoznatljivim čizmama koje nije potrebno posebno predstavljati, te s crnim hlačama s efektom kože, još jednim klasikom koji brojne fashionistice imaju u ormaru.


Ukratko - izvrsna kombinacija prepuna trendova i hitova koji su nam uljepšali sezonu jesen/zima 2022/2023. Za kraj rutinsko pitanje - što vi kažete na ovaj kaput i ove čizme, imate li ih možda i sami u ormaru?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeZara
Povezano