Ona zna kako nositi tri proljetna komada koja svaka žena ima u ormaru

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.04.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ova Zagrepčanka pokazala je kako složiti savršen proljetni look uz tri klasična komada koja i vi vjerojatno imate u ormaru - bijele tenisice, svijetle traperice i nezamjenjivi baloner

Oni trendovski, vrišteći, upadljivi komadi mnogima su prvi izbor za špicu, ali ima onih koji znaju kako složiti savršenu kombinaciju uz jednostavne modne klasike koje većina nas ima u ormaru. Jednu takvu stilsku lekciju s nama je podijelila ova modno osviještena djevojka sa subotnje špice.

Odlučila se za one prave proljetne klasike i pritom nam pokazala kako ih uskladiti i dodatno 'podići' zanimljivim, pomno odabranim, ali i nenameljivim modnim dodacima.

U prvom je planu komad bez kojeg su kišni i promjenjivi prijelazni periodi nezamislivi - klasični, veličanstveni bež baloner. Kombinirala ga je sa svijetlim trapericama u retro stilu i jednostavnim bijelim tenisicama u stilu starki. Ukusnu i efektnu dnevnu kombinaciju zaokružila je crvenom torbicom i šiltericom. I to je to!


Izvrstan, odmjeren, ukusan primjer dnevne kombinacije za proljeće kojoj je teško naći manu. Sviđa li se i vama ovaj spoj proljetnih klasika?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicabaloneri
Povezano