Ona uz savršenu haljinicu nosi nešto totalno neočekivano

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 30.05.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ljeto stiže, trendovski komadi sandala i drugih tipova otvorene obuće vraćaju se na velika vrata, ali tu je i još jedan zanimljiv trend kojem su vjerne one najhrabrije fashionistice

U rijetkim nekišnim trenucima ove sezone nastaju street style galerije koje nam daju inspiraciju za ljeto koje tako dugo čekamo. Uz rijetke sunčane intervale, kišno proljeće se nastavlja, ali u tim rijetkim toplim momentima nastaju street style galerije koje nam donose pravu dozu inspiracije.

Prošla subota nije nas razočarala, donijela nam je jednu pravu (pred)ljetnu špicu. Vidjeli smo niz dobrih kombinacija, vratili su se ljetni komadi, konačno smo vidjeli i reviju sandala i drugih tipova otvorene obuće.

No, proljeće i ljeto imaju i svoju drugu stranu. Jedan modni fenomen traje već nekoliko godina, vjerne su mu one najhrabrije fashionistice, a jedna takva ljepotica protekle je subote privukla poglede u centru Zagreba. Uz lepršavu, laganu, prozračnu svijetloplavu haljinicu odlučila se za totalno neočekivan komad obuće. Zasjala je u čizmama i pritom podijelila Instagram.


Zanima nas i vaše mišljenje o ovom odvažnom looku, ali i o trendu zvanom ljeto u čizmama. Dakle?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano