Ona uvijek pogodi: Sviđa li se i vama ovaj styling Marijane Batinić?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.09.2015.

355

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Talijanska modna kuća Fracomina predstavila je nove trendove i privukla brojne poznate face, a najveću pažnju privukla je uvijek neodoljiva Marijana Batinić

Jučer je sofisticirani talijanski ženski brand Fracomina u jedinstvenom ugođaju urbane zagrebačke galerije Kranjčar, za ovu priliku posebno uređene zelenim elementima iz prirode, u društvu brojnih zvijezda predstavio vodeće modne trendove za nadolazeće sezone. Najveću pažnju prisutnih privukla je uvijek elegantna mlada mama Marijana Batinić, koja je zablistala u efektnoj kombinaciji - savršenoj za prijelaz iz ljeta u jesen.
Edita Misirić i Marijana Batinić

Edita Misirić i Marijana Batinić

Uz modnu reviju na kojoj su prikazane elegantne i profinjene kombinacije, obilježene urbanim elementima, jarkim bojama i rafiniranim detaljima, Fracomina je predstavila i jedinstven projekt koji donosi sasvim drugačiji pogled na modu. Seed the future projekt, predstavljen i na najvećoj ovogodišnjoj globalnoj izložbi EXPO Milano 2015, donosi privjesnice od prirodnog papira koje sadržavaju sjemenke za sadnju.
Revija branda Fracomina u Zagrebu

Revija branda Fracomina u Zagrebu

Na ovaj se način poziva potrošače da posade sjemenke i brinu se o biljci svaki dan, doprinoseći borbi protiv onečišćenja, a sve u cilju promocije drugačijeg gledanja na budućnost. Prvi hangtagovi bit će dostupni već sljedeće godine u XYZ storeu u Arena Centru.

VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićFracominagalerija Kranjčar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se