Ona opet blista: Što kažete na ženstveni styling Ive Jerković?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.05.2018.

14

Iva Jerković | Foto: Bojan Zibar

Iva Jerković | Foto: Bojan Zibar

Svečanom otvorenju Skin Paradise Boutique centra prisustvovale su brojne osobe iz javnog života, a najveću pažnju privukla je Iva Jerković

Užurban način života, stres, malo slobodnog vremena, sve su to čimbenici koji utječu na zdravlje, pa tako i na našu kožu, koja je prije svega ogledalo njegovane žene i muškarca. Neovisno o dobi, njega kože ne smije izostajati jer baš svako životno razdoblje sa sobom nosi različitu vrstu brige za lice i tijelo. Svi tragamo za svakojakim instant rješenjima, ne bi li barem malo izgledali mlađe i svježije. Važno je povjeriti se u ruke stručnjaka koji će znati prepoznati i učiniti za vašu kožu upravo ono što ona treba i za čime vapi jer u većini slučajeva nismo svjesni koliko je naša koža zapravo pokazatelj da nešto nije u redu.
Skin Paradise Boutique centar jučer je službeno otvorio svoja vrata raja u samom srcu Zagreba. Svečanom otvorenju prisustvovale su brojne osobe iz javnog života, a najveću pažnju privukla je tradicionalno ženstvena i atraktivna Iva Jerković, koja je pomalo iznenadila odabirom crne proljetne kombinacije.

Iva Jerković | Foto: Bojan Zibar

Iva Jerković | Foto: Bojan Zibar

Je li i ovaj put pogodila, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAIva JerkovićSkin Paradise Boutique centar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se