Ona nosi veliki trend proljeća: 'Originalno, a čizme su genijalne'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Već smo pisali o tome da će se denim ovog proljeća nositi od glave do pete, a jedan styling u tom stilu ulovili smo na prošlosubotnjoj špici. I to u kombinaciji sa zbilja posebnim čizmama.

Kako nam se bliži proljeće, tako i udio traper komada raste. Već smo pisali o tome da će denim biti jedan od ključnih modnih pojmova nove sezone, a one najodvažnije fashionistice nosit će ga od glave do pete. I na prošlosubotnjoj špici vidjeli smo niz jako dobrih traper komada, a ova se kombinacija definitivno izdvaja.

Ona je hrabro najavila proljeće nanizavši niz denim hitova, ali je, očekivano za veljaču, svoj predproljetni look zaokružila jednim upečatlijivim zimskim komadom koji se odlično uklapa u ovu traper priču.

Denim jakna i kratke traper hlače, dva modna vjesnika proljeća, tako su se našli u kombinaciji sa zbilja posebnim i upečatljivim traper čizmama s visokim tankim potpeticama, dok je kombinacija upotpunjena svijetloplavom torbom i atraktivnim sunčanim naočalama.


"Originalno" "Predobro", "Čizme genijalne", "Meni cool otkačeno", "Čizme vrh" - to su samo neki od brojnih komentara na ovaj look na našem Instagram kanalu. Slažete li se i vi s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankedenim
Povezano