Ona nosi veliki ljetni hit u kombinaciji sa sandalama iz Bershke

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.07.2018.

10

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Subotnja špica koja je na najbolji način povezala lipanj i srpanj ponudila nam je samo najbolje od ljetne mode, a u prvom su planu efektne, razigrane, trendovske haljine i sandale

Djevojke u ljetnim haljinama stvarno volimo, posebno kada ih znaju uskladiti sa sandalama. A djevojke u ljetnim haljinama doslovno su preplavile ulice hrvatskih gradova, uključujući i epicentar ulične mode u Lijepoj našoj, zagrebačku špicu, koja naprosto gori od visokih temperartura, dobre mode i vala pozitivne energije koji nam stiže iz Rusije.

Subotnja špica koja je na najbolji način povezala lipanj i srpanj ponudila nam je samo najbolje od ljetne mode, a u prvom su planu efektne, razigrane, trendovske haljine i, pogađate, sandale. Ova ljepotica isfurala je jedan od najvećih hitova ljeta, haljinu otvorenih ramena, u kombinaciji s nepogrešivim sandalama, koje nam stižu iz prošlogodišnje Bershkine kolekcije.


Još jedan modni mat u samo dva poteza, baš onako kako treba, bez 'pretrpavanja' i pretjerivanja s modnim dodacima. Zanima nas i vaša ocjena stylinga, što kažete?


VIŠE O TEMAMAhaljine otvorenih ramenašpicastreet styleZagrepčankeBershka
Povezano