Ona nosi tri hit komada, a blejzer je možda i najbolji dio priče

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.04.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Svijetle retro traperice i tenisice spoj su koji ovog proljeća vlada špicom, a ova zagrebačka ljepotica uskladila ih je s fenomenalnim blejzerom

Nastavljamo modno krstarenje neočekivano siromašnim modnim proljećem. Za sve je krivo vrijeme, ali tu i tamo, zajedno sa sunčanim intervalima, na ulicama zabljesnu efektni proljetni lookovi. Mi smo nekoliko zbilja izvrsnih 'upecali' na prošlosubotnjoj špici.

One minijaturne krpice i prozračni komadi specijalizirani za visoke temperature pričekat će još malo, zasad uživamo u komadima za više svježe nego tople proljetne dane. Već smo vidjeli da je spoj svijetlih retro traperica i trendi tenisica neprikosnoven, a za jedan styling koji je baš na tom tragu pobrinula se ova zagrebačka ljepotica.

Trendovske prljavobijele tenisice u sportskom stilu kombinirala je s nezaobilaznim svijetlim trapericama s retro vibrom i (također neizbježnim) kratkim bijelim topom, a cijelu kombinaciju 'podigla' je fantastičnim, beskrajno elegantnim dugim blejzerom u svijetlobež (ili, ako vam se više sviđa - kremastobijelom) izdanju. Styling je zaokružila cool šiltericom i torbicom s daškom glamura.


Sviđa li se i vama njeno izdanje, i koji sastojak kombinacije vam je najbolji?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeblejzeriženski sakoi
Povezano