Ona nosi tenisice od 500 eura i tip kaputa koji se uvijek vraća

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.12.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Tenisice talijanskog brenda Golden Goose već godinama su svjetski hit, a ova ih je Zagrepčanka uskladila s toplim i mekanim teddy kaputom

Puno smo pisali o tipovima kaputa i obuće za aktualnu sezonu. Neki stari hitovi su nam se vratili, neki su ostali u sjeni novih trendova, a u ovu drugu skupini svakako spadaju proteklih sezona iznimno popularni kaputi u 'teddy' stilu. Ove jeseni i zime 'teddy' nije u najužem krugu trendova, ali dalje ga viđamo na špici.

Ova nam je Zagrepčanka pokazala da može biti itekako 'vruć' komad, posebno ako se iskombinira s trendovskih tenisicama i dobro pogođenim trapericama. A sve to može se reći za njeno modno izdanje.

Uskočila je u tipični topli 'teddy' kaput, a kombinirala ga je sa širokim retro trapericama, bijelim tenisicama s prepoznatljivom zvijezdom talijanskog brenda Golden Goose, čiji modeli u ovom stilu koštaju između 490 i 520 eura, iako cijene (u ovisnosti o modelu i detaljima) znaju biti i paprenije. Styling je upotpunjen dizajnerskom torbicom i atraktivnim sunčanim naočalama.


Za kraj vaše mišljenje o tenisicama i kaputu u ovom stilu, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAteddy kaputistreet stylešpicaZagrepčanketeddy bear kaputiGolden Goose
Povezano