Ona nosi čarobnu suknju i divne sandale: 'Ovo se rijetko viđa, bravo!'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 06.07.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedno malo drugačije, ženstveno, profinjeno, romantično, pravo damsko izdanje stiže nam s vruće ljetne zagrebačke špice. Pažnju kradu i suknja i šešir i sandale!

Nastavlja se vruće zagrebačko ljeto, špica još uvijek vrvi dobrom modom i inspirirajućim kombinacijama, a mi u ovoj epizodi donosimo jedno malo drugačije ljetno izdanje. Profinjeno, romantično, pravo damsko!

Za ovu čarobnu kombinaciju pobrinula se Ivančica Pahor, bivša Miss turizma, danas uspješna poduzetnica. Pokazala nam je jednu drugu stranu ljeta, složenu od serije zbilja upečatljivih i nadasve ženstvenih komada.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U prvom je planu prekrasan komplet od kratke košulje vezane u struku i duge, prozračne, lepršave suknje visokog struka. Sve to upotpunjeno je zavodljivim sandalama s visokom potpeticom i šeširom u kompatibilnoj nijansi koji ovom ljetnom looku daje dodatan šarm.


"Ovo se rijetko viđa, lijepo i ženstveno! Bravo!", "E ovo je elegancija, top", "Svaka čast, napokon nešto ženstveno i elegantno", "Zgodna žena" - to su neki od komentara na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano