Ona blista u savršenim proljetnim hlačama i tenisicama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Mnoštvo dobrih ranoproljetnih kombinacija ulovili smo u Ilici, a ova nas je osvojila nizom divnih i savršeno posloženih bijelih komada

Polako se privikavamo na prijelazna i (rano)proljetna modna pravila, ulicama vladaju neki novi materijali, neke nove boje, neki novi uzorci... Temperature još uvijek nisu one prave proljetne; na lude, šarene i razigrane lookove pričekat ćemo još neko vrijeme, ali špica koja je povezala prošlu i aktualnu sezonu donijela nam je nekoliko izvrsnih ideja za ovaj dio godine.

Vidjeli smo kako u ožujku nositi crnu od glave do pete, a sada nam stiže i jedan efektan recept s drugom vječnom (ne)bojom - bijelom. I to, opet, od glave do pete!

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ova besprijekorno dotjerana Zagrepčanka odlučila se za lagani, iznimno elegantni bijeli kaput koji je uskladila s bijelom košuljom s natpisom, ali i još dva neodoljiva proljetna bijela komada - nepogrešivim hlačama na trapez visokog struka i u ovo doba godine naprosto nezamjenjivim bijelim tenisicama. Prekrasna smeđa torba došla je kao idealna 'točka na i' ovom inspirativnom bijelom izdanju.


Sviđa li se i vama? I, ako da, koji dio stylinga vam je najbolji?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano