Ona blista u prekrasnoj suknji i kultnim tenisicama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jesen je na ulicama Zagreba započela u znaku vladavine bijele boje i svijetlih bež tonova, a u tu priču definitivno ide i ovaj prekrasni styling s druge listopadske špice

Već smo pisali o pomalo iznenađujućoj dominaciji komada u svijetlim tonovima na ulicama Zagreba u prvoj polovici listopada. Iznenađujućoj zato što crna obično preuzima primat već u prvim danima jesensko-zimske sezone. No, ovo je očito godina s nekim svojim modnim pravilima, i treba uživati u vladavini bijele boje, koja nas najviše podsjeća na ljeto, i nježnih bež komada.
I ovaj fenomenalni look, koji je odlično prošao i na Instagramu, možemo svrstati u tu kategoriju jeseni u bijelom. A styling je izvrstan, divan primjer nosive dnevne elegancije s daškom sportskog stila.
Njen izbor za špicu je efektan bijeli komplet (top i prekrasna suknja s prorezom) koji je uskladila s kultnim tenisicama Nike Air Max 90, jednim od onih modela koji prolaze doslovno uvijek i svugdje. Styling je začinila ženstvenim sakoom, bijelom torbicom i prepoznatljivim sunčanim naočalama s potpisom Ray-Bana.


Finalni sud o ovom (nama jako lijepom) stylingu prepuštamo vama - pogodak ili ne?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeNike Air Max 90tenisice
Povezano