Olja Vori vs. Lana Banely vs. Lejla Filipović

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2015.

252

Olja Vori i Lana Banely | Foto: Igor Šoban

Olja Vori i Lana Banely | Foto: Igor Šoban

Koncept store Malai okupio je veliki broj modno osviještenih dama iz društvenog života Zagreba, predstavljajući svoju bogatu kolekciju, ali i novi prostor u Teslinoj ulici

U Teslinoj ulici danas je u Malai concept storeu održano lijepo i zanimljivo modno druženje u kojem su predstavljeni novi modni brendovi, ali i Show room trgovine koja je postala nezaobilazno mjesto modno osviještenih žena svih generacija.
A što novo nudi Malai došle su vidjeti i Lejla Filipović, Olja Vori, Lana Banely, Ecija Ivušić i Martina Podgorski, dizajnerice Majda Postružin i Žana Jurišić, kojima je zajedničko da vole dobre i kvalitetne komade odjeće, ali i da te iste komade odjeće odlično kombiniraju tijekom svojih svakodnevnih obaveza.
Lejla Filipović

Lejla Filipović

Malai svojim klijenticama i kupcima uvijek želi ponuditi nešto novo i drugačije, šireći svoju ponudu uvijek je korak ispred konkurencije, a prateći zahtjeve tržišta ovaj concept store uvijek je na najvišem nivou kada je moda u pitanju.  Modni brendovi  zastupljeni u Malaiu dolaze iz različitih dijelova Europe: Engleske, Španjolske, Njemačke, Italije, Cipra ali i iz Australija i Tajlanda s ciljem da ponuda uvijek bude u skladu s očekivanjima i standardima na koje je Malai navikao svoje vjerne kupce. Tako u Malaiu možete pronaći Croon ručno izrađene cipele koje su se u Europi do sada mogle kupiti samo u Londonu u Browns Fashionu, također tu su i MOU zimske čizme Eskimo dizajna, ispunjene toplom vunom, ali i Anniel buce koje se ručno izrađuju u Italiji.

Kada je odjeća u pitanju, u Malaiju možete pronaći Njemački brend - IQ Berlin, brand specijaliziran za izradu termoizoliranih parki. Malai također već treću sezonu uvozi i Urbancode London, mladi brend iz Londona koji se u vrlo kratkom vremenu integrirao u najuspješnije modne platforme, a od brendova koji su se do sada mogli naručivati samo preko web platformi su i australske Lespecs naočale. Uz sve nabrojane brendove Malai se može pohvaliti i modnom markom Mekkdes, Raceu šeširima, Darccy kolekcijom, brendom Mooi iz Milana, brandom Meraki iz Cipra, grčkim brandom Ancient Kallos, ali i ukrajinskim nošnjama mlade dizajnerice Iriške te čitavim nizom noviteta koji će oduševiti sve one koji zavire u jedinstveni prostor ovog concept storea.

VIŠE O TEMAMAMajda PostružinŽana JurišićMalai concept storeOlja VoriLejla FilipovićLana BanelyIQ BerlinMekkdesAncient Kallos
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se