Olival Professional predstavio tri revolucionarna proizvoda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.03.2019.

1

Olival Professional

Olival Professional

Olival je ovih dana predstavio novu liniju Olival Professional s tri revolucionarna proizvoda za njegu kože

Postoje brojni razlozi zašto su serumi zavrijedili titulu 'eliksira' u njezi kože. Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka (i do deset puta većoj količini nego u kremama!), sitne molekule seruma lakše i bolje prodiru u kožu te opskrbljuju aktivnim i hranjivim tvarima čak i dublje slojeve kože. Svoju zadaću restrukturiranja, obnavljanja i hidratacije kože toliko uspješno obavljaju da ne čudi kako su već godinama apsolutni hit u kozmetičkoj industriji. Čak i najljepše žene svijeta, poput  Jennifer Aniston, Cindy Crawford i drugih priznaju kako se tajna njihove mladolikosti krije u – serumima!

Zato i lider u kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj – Olival – s ponosom predstavlja 3 revolucionarna proizvoda; Vitaminski serum C, Vitaminski serum R2 i Peptidni serum P!

OLIVAL Vitaminski serum C

 OLIVAL Vitaminski serum C

OLIVAL Vitaminski serum C

Vitamin C ima moćno djelovanje u smanjenju oksidativnog stresa kože, te kod visokog zagađenja zraka koje uzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom učvršćuje tonus kože i potiče proizvodnju kolagenih vlakana. Zato je ovaj serum idealan za osobe s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci te za sve one koji većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je osjetno onečišćenje zraka.

OLIVAL Vitaminski serum R2

OLIVAL Vitaminski serum R2

OLIVAL Vitaminski serum R2

O retinolu (vitaminu A) znamo puno: dokazano ubrzava obnovu stanica i potiče sintezu kolagena. Resveratrol, aktivna tvar po prvi puta izolirana u crnom vinu, odnedavno se koristi u dermatologiji, a Olival je među prvima upravo ovu molekulu uvrstio u anti-age proizvod. Vitaminski serum R2 namijenjen je prvim borama i problematičnoj koži koja može biti mješovitog tipa, sklona aknama. Dobro ga je koristiti za noć u kombinaciji s Vitaminskim serumom C koji se preporuča za dan.

OLIVAL Peptidni serum P

OLIVAL Peptidni serum P

OLIVAL Peptidni serum P

Jeste li znali da je upotreba peptida u dermatološkim ordinacijama, kada se iglom apliciraju u međustanični prostor i na taj invazivan način ublažavaju dubinu bora, među najtraženijim korekcijama? Olivalov Peptidni serum P sadrži nekoliko kombinacija peptida koji najučinkovitije repliciraju stanice kolagena u koži te na taj način pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost. Stoga je idealan za osobe koje već imaju vidljive bore jer postiže izvrsne rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno), a vidljive su promjene na koži čak i kod starijih osoba s trajnim borama.


VIŠE O TEMAMAOlivalkozmetzikavitaminski serumi
Povezano