Oduševile su nas OVE tenisice s platformom iz Massa!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 23.11.2021.

0

Foto: Mass

Foto: Mass

Možete li zamisliti svoju kolekciju cipela bez tenisica? Vjerujemo da ne možete! Osim toga, upravo su tenisice s platformom 'it' obuća ove jeseni.

Zato smo za vas pripremili izbor tenisica prikladnih za hladnije i vlažnije dane. Izgledom su nešto kompaktnije jer imaju i nešto deblji potplat, ali i dalje su zadržale elegantni izgled. Možemo reći da su i dalje "stajliš"! Pronaći ćete ih na policama Mass trgovina i uvjereni smo da će vas impresionirati, baš kao što su i nas osvojile!

Mass

Mass

Debeli potplat i detalji su njihove glavne karakteristike
 
Foto: Mass

Foto: Mass

Ubrajate li se i vi u one koji će posegnuti za kupovinom nove obuće ne samo zbog udobnosti i funkcionalnosti, već i zato što od cipela očekujete i ono nešto više?

Tenisice s platformom su IN

Tenisice s platformom su IN

Novi modeli tenisica s platformom neće vas iznevjeriti. Ove godine nisu istaknuti samo potplati, već i detalji, poput ružičastog remenčića s logom na sportsko elegantnim tenisicama Tommy Hilfiger. Ili bijeli potplat na crnim tenisicama s lakiranim nitnama kao remenčićima. Spomenute je, naravno, potpisao Steve Madden, i s njima ćete sasvim sigurno moći osmisliti elegantniji modni stil.

Foto: Mass

Foto: Mass

Volite li detalje? Ovog puta detalji bi vas mogli impresionirati jer na tenisicama ne nedostaje srebrnih i zlatnih dodataka, potplata s otisnutim logom, poput Liu Jo i Guess, te kombinacija s mrežicom. Za nešto upečatljiviji stajling neće vas razočarati Buffalo tenisice, koje su već otprije poznate po platformama.

Hit tenisice iz Massa

Hit tenisice iz Massa

Ako ste zimogrozni, pronašli smo savršenu kombinaciju tenisica s platformom i krznom kao detaljem koji će vas grijati, a istovremeno ćete i dalje biti u trendu.


VIŠE O TEMAMAtenisiceMass Shoesženske tenisiceGuessLiu Jotenisice s platformom
Povezano