Oduševila vas je suknjom i čizmama: 'Lijepa žena, TOP kombinacija'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.10.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na prošlosubotnjoj špici vidjeli smo i niz trendovskih modela obuće za jesen/zimu 2023., a veliku pažnju privukle su atraktivne čizme ove zagrebačke ljepotice

Iza nas je još jedna divna listopadska subota koja nam je donijela mnoštvo dobrih kombinacija i snažnu dozu inspiracije za jesensko-zimsku sezonu. Špica je vrvila najpoželjnijim jesenskim komadima, a najviše pažnje, očekivano, privlačile su jakne i čizme - esencijali koji će nas pratiti sve do prvih proljetnih dana 2024. godine.

Vidjeli smo veliki broj fantastičnih lookova, a za jedan koji je objedinio nekoliko velikih trendova sezone pobrinula se ova lijepa Zagrepčanka čija kombinacija nije prošla neopaženo ni na špici ni na Instagramu.

Zasjala je u pravom jesenskom klasiku, kratkoj kožnoj jakni nadahnutoj bajkerskim stilom, a uskladila ju je s još dva hit komada sezone: izvrsnom svijetlom traper suknjom i atraktivnim zelenim čizmama s potpeticom. Kombinaciju je upotpunila trendi torbicom i nezaobilaznim sunčanim naočalama.


"Jako lijepa žena, top kombinacija, bravo", "Prelijepa djevojka", "Odlična kombinacija, lijepa žena", "Divna jesenska kombinacija" - to su samo neki od komentara na ovo modno izdanje na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano