Održan deveti Wedding Expo: Vjenčanja 'out' su IN

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.10.2016.

0

Wedding Expo

Wedding Expo

Deveto izdanje sajma vjenčanja koji okuplja najbolje ponuđače iz ove industrije održano je proteklog vikenda u Westgateu

Više od 130 izlagača predstavilo je najnovije novitete u svijetu svadbenih i vjenčanih događanja i organizacije na devetom po redu sajmu Wedding Expo. Svi mladenci, njihova pratnja, zaljubljeni i oni koji će to tek postati, mogli su saznati sve trendove i dogovoriti sve pogodnosti vezane uz planiranje jednog od najvažnijih događaja u svome životu.
S obzirom na broj izlagača i nekoliko desetaka tisuća posjetitelja, vjenčanja su itekako 'in', ali se ona sve više održavaju 'out', odnosno na otvorenome. Ponuda se na veliko proširila, a maštovitost mladenaca širi granicu kreativnosti onih koji ih prate u provedbi njihovih emocija u stvarnost. U skladu s time ide i moda vjenčanica i svadbenih odijela, pa je tako tijekom Wedding Expo-a predstavljen i novi trend u svečanom odijevanju.
Na središnjoj modnoj reviji u organizaciji Wedding Cityja pistom su prošli modeli iz najnovijih kolekcija Demetrios, Ana Milani, Cosmobella, Boris Banović i dječje svečane kolekcije Wedding City Kids.

Nakon tri dana lijepih emocija i atmosfere potpis ovog Wedding Expoa je kreativnost koja nema granica ni u jednoj od gastro, event, foto, video, travel, fashion i gift delatnosti koje prate najljepši sajam i individualnost njegovih posjetitelja. A njih je svaki puta sve više.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceWedding ExpoWestgate Shopping Citysajam vjenčanjaDemetriosAna MilaniCosmobella
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se