Uz ove tonirane kreme neće vam trebati puder

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 09.03.2023.

0

Odlične tonirane kreme za lice

Odlične tonirane kreme za lice

Tonirane kreme su savršen izbor za sve toplije mjesece koji su ispred nas, zato smo pronašli pet najboljih koje morate isprobati.

Sa svakom novom sezonom mijenjaju se i aktualni modni te beauty trendovi, a proljeće koje je pred nama nije iznimka. Ono će u prvi plan staviti njegovan i zdrav izgled kože lica, bez pretjeranog korištenja make-up proizvoda te ćemo se sve više voditi onim poznatim načelom “manje je više”. Budući da su pred nama sve topliji dani, pravi je trenutak da osvježite svoju kozmetičku torbicu nekim novim beauty proizvodima.

Iako je puder jedan od najpopularnijih make-up proizvoda koji svaka žena ima u svojoj privatnoj beauty kolekciji, postoje i neke druge alternative koje vrijedi isprobati. Radi se o toniranim BB te CC kremama koje prekrivaju nepravilnosti, no za razliku od pudera, ne stvaraju osjećaj težine na koži i daju joj vrlo prirodan i mladolik izgled. Osim toga, one istovremeno i njeguju te hidratiziraju kožu pa su savršene za toplije mjesece koji stižu. U nastavku smo izdvojili pet odličnih koje se uistinu isplati isprobati.

1. L’Oréal - BB C’est Magic


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


2. Ziaja - BB Cream


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Avon - Nutra Effects Tinted Moisturising Day Cream


Foto: Avon

Foto: Avon


4. Nivea - Cellular Care & Color


Foto: Nivea

Foto: Nivea


5. Uriage - Roséliane CC Cream


Foto: Uriage

Foto: UriageVIŠE O TEMAMALorealZiajaAvonNiveaUriagekremetonirane krememake-up
Povezano