Odlična reklama za Hrvatsku: Hip-hop zvijezde snimile spot na Pagu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.09.2015.

50

Screenshot

Screenshot

Najveće hip-hop zvijezde ovogodišnjeg Fresh Island Festivala, Action Bronson, Joe Bada$$ i Statik Selektah izbacili su video spot s posebnom posvetom otoku Pagu i Hrvatskoj

Tri najveće zvijezde Fresh Island Festivala 2015 udružili su snage te snimili spot za hit singl "Beautiful Life" čija se radnja odvija na otoku Pagu. Radi se o trenutno najvećem svjetskom hip hop hit singl “Beautiful Life”. Na samom početku video spota kroz telefonski razgovor Action Bronsona i Statik Selektaha, Bronson  govori "Im bout to eat some BBQ in my underwear", Lets just go to Croatia". Zatim kreće video spot i natpis “Pag, Croatia” te vožnja na jahti po skrivenim uvalama otoka Paga. Fresh Island Team organizirao je kompletno snimanje video spota na različitim lokacija otoka Paga – od vožnje jahtom i vodenim skuterima po skrivenim uvalama, kupanja na bazenu hotela Luna, večere u boutique restoranu Boškinac, vožnje quadovima u Novalji i otoku. Finalni kadrovi video spota “Beautiful Life” prikazani su sa Fresh Island Festivala kada su i premijerno izveli pjesmu na oduševljenje publike.
Očekuje se da će video spot pogledati i do 10 miliona ljudi iz čitavog svijeta što je odlična promocija za rvatsku I otoHrvatsku i otok Pag. Hrvatska turistička zajednica bi svakako trebala iskoristiti sam video spot za promociju otoka Paga, te pozvati sve mlade da posjete plažu Zrće i Fresh Island Festival naredne godine.
Fresh Island Festival je najavio svoje peto rođendansko izdanje za 12.-14.07.2016. na plaži Zrće, a za najvjernije fanove festivalske ulaznice se mogu kupiti već sada po super povoljnoj cijeni od 155kn za cijeli i to preko poslovnica Eventim-a ili online.


VIŠE O TEMAMAFresh Island Festivalglazbeni festivaliAction BronsonJoe Bada$$Statik Selektah
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se