Odlična akcija u Planet obući: -40% na drugi par

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 14.12.2022.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U prodavaonicama i na webshopu Planet obuća u tijeku je super akcija koju ne smijete propustiti: kupi 1 par, drugi par je na -40% popusta!

Akcija traje samo tjedan dana (14.-19.12.2022.) i vrijedi ju iskoristiti. Ponuda zimske kolekcije je odlična i prepuna super modela iz muške, ženske i dječje kolekcije.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Obnovite svoju zimsku obuću novim trendy i casual modelima gležnjača i čizmica, pronađite idealne cipele za proslave i partyje na otvorenom i zatvorenom. U ponudi se nalaze i super modeli tenisica za rekreaciju i sport, te posebno omiljene modne tenisice za street style domaćih i svjetskih renomiranih brandova.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Potražite tople gležnjače s krznom koje će vam grijati nogu kod adventskih šetnji gradom ili visoke zimske tenisice s robusnim potplatama koje drže nogu na sigurnom i toplom, istovremeno zadržavajući svoj trendy urbani dizajn.
 
Planet obuća

Planet obuća

U Planet obući vas očekuje fantastičan izbor modela za cijelu obitelj, idealna prilika za popunjavanje svog „zimskog“ ormarića s cipelama, sada s posebnom slatkoćom jer „jednog platiš, a drugog skratiš“ za -40%!

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Sve modele možete kupiti u prodavaonicama i u webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAsniženjapopustiPlanet obućagležnjačečizmecipele
Povezano