Odijela su hit proljeća, a ona nosi jedno savršeno iz Zare

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ženska odijela i ovog će proljeća biti jako popularna, a ova lijepa Zagrepčanka na prošlosubotnjoj je špici zasjala u jednom elegantnom high-street modelu

Tko o čemu, mi o proljeću! Nestrpljivo čekamo sva modna uzbuđenja koja nam donosi nova sezona, a dio njih vidjeli smo i na drugoj po redu ožujskoj subotnjoj špici. O traperu je već sve rečeno, bit će ultimativni hit u različitim nijansama i varijacijama, ali ovo proljeće ima i svoju profinjeniju, elegantniju stranu!

I ovog ćemo proljeća nositi odijela, a high-street trgovine pripremile su niz opasno dobrih modela za različite ukuse i stilove. Kako nositi odijela i kakav model odabrati? Ova lijepa Zagrepčanka ima odgovor.

Foto: Zara

Foto: Zara

Na subotnjoj je špici zablistala u jako lijepom i nadasve elegantnom sivom odijelu složenom od blejzera ravnog kroja i hlača s podvrnutim rubom nogavica. Ako se i vama sviđa, jedno takvo pronašli smo na policama Zare.


Odijelo je kombinirala s velikim proljetnim klasikom, bijelim tenisicama, dok je kombinaciju zaokružila trendovskom torbicom i neizbježnim sunčanim naočalama. Mi lajkamo, a vi?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeženska odijelaZara
Povezano