Odabrali smo najstylish parke i blejzere za promjenjivo proljeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.05.2019.

0

Foto: Liu Jo

Foto: Liu Jo

Doskočite promjenjivom vremenu i uvijek imajte sa sobom parku ili sako koji će ujedno biti i fashion komad vaše odjevne kombinacije

Što kada dođe dugo očekivano proljeće, a vrijeme nas i dalje podsjeća na jesen? Ne moramo spominjati da je izuzetno naporno stalno gledati vremensku prognozu, vući sa sobom kišobran i oblačiti se višeslojno. Doskočite promjenjivom vremenu i uvijek imajte sa sobom parku ili sako koji će ujedno biti i fashion komad vaše odjevne kombinacije. Nova kolekcija branda Liu Jo za proljeće/ljeto ima nekolicinu zanimljivih parki, a mi smo za vas odabrali nama najdraže.

Liu Jo za proljeće/ljeto 2019.

Liu Jo za proljeće/ljeto 2019.

Volite li klasiku poput hlača na crtu ili cipela na visoku potpeticu te želite ostaviti dobar dojam na poslovnom sastanku Liu Jo preporučuje blejzer prljavo roze boje s diskretnim zmijskim uzorkom. Takav odabir dati će vam dozu samopouzdanja, a ujedno ćete biti moderni. Njegujete li više sportski look i volite stilski odmak odaberite crnu, šljokičastu parku koja će biti pun pogodak uz bilo koju odjevnu kombinaciju.

Blejzer 2.370,00 kn, parka 1.310,00 kn

Blejzer 2.370,00 kn, parka 1.310,00 kn

Ako trebate ležerniju varijantu za slobodno vrijeme, bilo da se radi o sportu ili kavi s prijateljicama, odabrali smo za vas dvije parke u sportskom stilu. Minimalizam ili trendi uzorak, s kapuljačom ili bez, obje parke će i najobičniji outfit podići za ljestvicu više, a vi ćete biti spremni za promjenjivo proljetno vrijeme.

Parka s kapuljačom 1.070,00 kn, parka 1.630,00 kn

Parka s kapuljačom 1.070,00 kn, parka 1.630,00 kn

Proljetnu kolekciju najaktualnijih parki pronađite u Liu Jo poslovnicama.


VIŠE O TEMAMAparkeLiu Jojakneženske jaknesakoijakne s kapuljačom
Povezano