Odabrali smo najljepše sandale iz Massa za ljeto 2020.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.06.2020.

0

Alma en Pena - 999 kn

Alma en Pena - 999 kn

Za popodnevnu kavu bit će izvrsne sandale s platformom ili sandale koje su po boji i dizajnu nešto odvažnije, primjerice u kombinaciji snažne žute, crvene ili srebrne boje

I ovog će ljeta na svoje doći sve obožavateljice sandala. Jer, koja ih žena ne bi obožavala? U njima naša stopala dišu na svježem zraku, a noge izgledaju duže i još ženstvenije. S petom, bez pete, s niskom petom, kvadratnom petom, s platformom ili pak neke sportske sandale…. Nema ograničenja.

Inuovo - 529 kn

Inuovo - 529 kn

Za poslovnu prigodu dobro će doći sandale s niskom ili kvadratnom peticom, a ako je radno mjesto opuštenije onda to mogu biti i sandale s ravnom petom. Mirniji tonovi pješčane, smeđe, puderaste ili bež nijanse primjereniji su za formalno okruženje.

Tommy Hilfiger - 699 kn

Tommy Hilfiger - 699 kn

Za popodnevnu kavu bit će izvrsne sandale s platformom ili sandale koje su po boji i dizajnu nešto odvažnije, primjerice u kombinaciji snažne žute, crvene ili srebrne boje, uz neki natpis ili deblji potplat.

Les Autres - 599 kn

Les Autres - 599 kn

Za romantičnu večeru neizostavne su sandale s visokom potpeticom, a za još veću udobnost neka odabir budu sandale na punu petu.

Replay - 579 kn

Replay - 579 kn

U skladu s time ponuda Massa za ovu najprivlačniju kategoriju ljetne obuće je iznimno velika i prilagođena činjenici da svaka dama ima svoje želje i ideje o idealnom paru sandala. Robne marke Tamaris, S.Oliver, Tommy Hillfiger, Mustang, Inuovo i Creator su zasigurno najzastupljenije u ovoj ponudi.

Liu Jo - 959 kn

Liu Jo - 959 kn

Pritom vrijedi imati na umu da kakav god stajling izabrate, dobar par sandala će ga dodatno upotpuniti. Dobre i kvalitetne sandale su svakako najprivlačnija ljetna obuća.


VIŠE O TEMAMAsandaleMass Shoessandale na peturavne sandaleReplayTamarisS.OliverTommy HillfigerMustangInuovoCreator
Povezano