Od kombinezona do kaputa: Twins za odvažne i profinjene žene

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.01.2016.

0

Ovom raskošnom poslovnom i svečanom kolekcijom prikazuje se žena čiji je stil odvažan, ali i profinjen

U novoj branda Twins, čije revije inače možemo gledati u sklopu Cro A Portera, a iza kojeg stoje Damir Begović i Domagoj Štimac, kroz prvu suradnju s fotografom Goranom Čižmešijom predstavljena je kolekcija koja je majstorski spoj sporta i duha couturea s vlastitim rukopisom. Slojevita igra vune, pravog krzna, svilene organze i boja hrvatske trobojnice, upotpunjene zlatnim ordenima, temelj je koji savršeno zaokružuje ovu priču inspiriranu Hrvatskim narodnim preporodom.
TWINS silueta ekstremno je pripijena i naglašena, ili izrazito oversized, ističući pad i teksturu bogatih tkanina. Rubin, safir i smaragd u intenzivnim i zagasitim tonovima Sveto su Trojstvo ovosezonske kolekcije. Od čistih formi do raskošne oversized dugmadi, TWINS vizija moderne žene fokusirana je na luksuz od jutra do mraka kroz bogate kapute, poslovne kostime, ženstvene haljine i kombinezone. Ovom raskošnom poslovnom i svečanom kolekcijom prikazuje se TWINS žena čiji je stil odvažan, ali i profinjen.
Kolekcija koja je od svog predstavljanja doživjela ovacije publike i modne kritike ispisana je u scenariju o zimskoj paleti tonova koja se nosi uz bogate komade nakita i raskoši. Ugođaj upotpunjuje lokacija snimanja, a riječ je o predivnom interijeru Kina Europa.

U ulogama modela su Hana Fort-Mlakar, Ivana Vukušić, Lučana Mirko i Lara Spajić, svi iz agencije Talia Model.

VIŠE O TEMAMATwinsDamir BegovićDomagoj ŠtimacHana Fort-MlakarIvana VukušićLučana Mirko i Lara SpajićTalia ModelCroAPorterkaputikombinezoni
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se