Od hrane do namještaja, evo što je sve novo u Ikei

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.08.2020.

0

RÅVAROR

RÅVAROR

U prethodnih nekoliko mjeseci uvidjeli smo važnost multifunkcionalnosti i fleksibilnosti pa je tako nova kolekcija Ravaror dizajnirana za stvarnosti urbanog života

IKEA je najavila dvije nove kolekcije posvećene ugodnijem gradskom životu i održivim rješenjima koje će mladim i modernim obiteljima pomoći u optimizaciji bilo koje vrste prostora - posebno manjih - i postizanju ravnoteže za njihov redefinirani život kod kuće.
U prethodnih nekoliko mjeseci uvidjeli smo važnost multifunkcionalnosti i fleksibilnosti pa je tako nova kolekcija RÅVAROR dizajnirana za stvarnosti urbanog života, s predmetima koji male prostore brzo pretvaraju u pametne. Fleksibilnost i mogućnost lakog pomicanja ključne su značajke ove kolekcije koja će biti dostupna početkom rujna, a sastoji se od 20 proizvoda koji imaju više funkcija.
Među njima su i kutija za odlaganje s kotačićima koja može poslužiti i kao stolić za kavu. Klupa na kotačima je ujedno i polica za odlaganje te se može podvući ispod stola. Poslužavnik sa sklopivim nogama omogućava vam da prenesete puno stvari, jedete u krevetu ili podignete svoje prijenosno računalo i odmah stvorite stanicu za rad. Također, tu su i dnevni krevet i kauč, stolovi, mini kuhinja, otvorena rješenja za pohranu na kotačima, tekstili i rasvjeta.

Stiže kolekcija Sammankoppla


Sammankoppla

Sammankoppla

Za sve pratitelje trendova i one koji se ne boje uključiti i odvažnije nijanse u svoje domove, IKEA je dizajnirala kolekciju Sammankoppla. Riječ je o ograničenoj kolekciji proizvoda koja spaja ulični stil Bangkoka s IKEA stručnim znanjem o uređenju doma, kreiranom s tajlandskim modnim dizajnerima, Greyhound Original. Inspirirana je recikliranjem, ponovnom uporabom i kreativnim procesom prenamjene, a dizajnirana je da bude multifunkcionalna i pristupačna, što ju čini idealnom za upotrebu ljudima širom svijeta.

Većina kolekcije sadrži odvažne uzorke nadahnute urbanim krajolikom Bangkoka i grafičkim modnim senzibilitetom Greyhounda. Kao što kaže Bhanu Inkawat, izvršni kreativni direktor Greyhound Originala: "Ovo je kolekcija pod utjecajem grada u kojem sve paše i pokazuje da nesavršenost može biti savršena." Stoga, zašto i tvoja lampa ne bi izgledala kao stara plastična boca? Osim što ima dobar stil, pokazuje i da IKEA ostaje posvećena održivosti i stvaranju boljeg života.

Huvudroll

Huvudroll

Uz nove kolekcije, IKEA nudi još rješenja uz koja možemo postići još bolji san i odmor, kao i uvesti zdravije i održivije prehrambene navike. To uključuje nove biljne okruglice Huvudroll, nove tekstile za krevet napravljene od 100 % održivog pamuka, kao i nove sofe i krevete – poput Malma u sivoj boji ili HAUGA.

VIŠE O TEMAMAnamještajIkea
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se