Od haljina do kaputa: Ovo su Bershkini listopadski bestseleri!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.10.2017.

123

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Krzneni prsluk, kombinirana cvjetna haljina i čizmice na petu s kopčom predvode listu najtraženijih jesenskih komada u Bershki

Bershkina lista najprodavanijih komada u listopadu samo potvrđuje ranije najavljene jesenske trendove. Lažno krzno, cvjetni uzorci i gležnjače s cool detaljima obilježili su prvi dio sezone, a nosit će se i u narednim mjesecima.

1. Krzneni prsluk

Krzneni prsluk by Bershka

Krzneni prsluk by Bershka

Na prvom mjestu je krzneni prsluk u crvenoljubičastoj, za koji treba izdvojiti 169,90 kuna. Komad koji potvrđuje da su lažno krzno i tamnije nijanse crvene s razlogom svrstani u najveće trendove sezone.

2. Cvjetna haljina

Cvjetna haljina by Bershka

Cvjetna haljina by Bershka

Cvjetni uzorci i motivi uljepšali su uvod u jesensko-zimsku sezonu, a i dalje su vrlo traženi. Iznad svega su cvjetne haljine, a jedna takva probila se na drugo mjesto Bershkinih bestselera. Cijena? 199,90 kuna.

3. Čizmice na petu s kopčom

Gležnjače by Bershka

Gležnjače by Bershka

Kada je o gležnjačama i čizmicama riječ, sve se zna. Crna boja, motoristički stil i detalji u stilu perlica, kopči i zakovica. Za ovaj Bershkin model treba izdvojiti 299,90 kuna.

4. Vuneni kaput

Vuneni kaput by Bershka

Vuneni kaput by Bershka

Što bi jesen i zima bili bez kaputa? Topli su i stylish, i nose se na milijun različitih načina. U Bershki se najbolje prodaje sivi vuneni kaput, dostupan po cijeni od 349,90 kuna.


VIŠE O TEMAMAkaputiBershkahaljinevuneni kaputikrzneni prslucicvjetne haljine
Povezano