Očarala nas je i haljinom i tenisicama, je li ovo savršen look?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.07.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Svaka čast svim ljetnim bojama i kombinacijama, ali bijela od glave do pete je ipak modna formula bez ozbiljne konkurencije

Iako je ovo ljeto po svemu drugačije od drugih, modna pravila i dalje su ista. Jača od svake krize. Na jednoj strani su oni prolazni trendovi, na drugoj pak vječne modne formule. A formula svih formula, i recept svih recepata, u najtoplijem dijelu godine glasi: bijela od glave do pete!
I ovaj nam je srpanj ponudio nekoliko izvanserijskih stylinga na ovu temu, a za jedan od najboljih pobrinula se ova zagrebačka fashionistica.
Osvojila vas je superjednostavnom i efektnom kombinacijom ženstvene, vanvremenske haljinice i sportskih tenisica. Spojila je, dakle, ono najbolje od trendova i vječnih pravila. I nije pogriješila!

"Divna je žena", "Prelijepa, također i stil", "Čista petica" - to su samo neki od (redom) pozitivnih komentara na našem Instagram kanalu na ovu srpanjsku kombinaciju.

Što vi kažete na bijelo od glave do pete u izvedbi ove zagrebačke ljepotice: pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAbijela bojatenisicehaljinestreet style
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se