Očarala je špicu ZARA kaputom i trendi hlačama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.11.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Elegantan crni kaput, hlače od umjetne kože i dolčevita u boji strasti pokazali su se kao dobitna kombinacija za jesensku špicu s naznakama zime

Zima je u svakom smislu pred vratima, a druga subotnja špica u studenom - iako nominalno u zagrljaju jeseni - otkrila nam je manje-više sve stilske tajne za nadolazeće najhladnije dane. Priča se, kao i proteklih tjedana, uglavnom vrtila oko toplih kaputa i robusnih komada obuće, a dotjerane Zagrepčanke otkrile su nam svoje modne formule za ostatak duge jesensko-zimske sezone.

Ova zagrebačka fashionistica svojom je kombinacijom ukrala pažnju i na špici i na Instagramu, a za dobitnu kombinaciju zaslužni su komadi koji će harati u narednom periodu.

U prvom je planu topli i nadasve elegantni crni kaput s potpisom Zare koji se našao u kombinaciji s hlačama od umjetne kože i trendovskim ravnim čizmicama. Niz neodoljivih crnih komada 'razbijen' je dolčevitom u boji strasti, dok je look zaokružen sunčanim naočalama i zimskom kapom iz modnog laboratorija domaćeg dvojca ELFS.

Sviđa li se i vama ova modna formula za zimu, što kažete na kaput?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekaputiZara
Povezano