Obožavamo ih: TOP 10 trendovskih tajica iz adidasa!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.08.2016.

169

Apsolutni hit su blještave plave i pop-ljubičaste tajice s potpisom već spomenute Stelle McCartney

Tajice su jedan od onih modnih klasika koji uvijek prolaze. U ljetnim su mjesecima možda malo i bile u drugom planu, ali kako nam se bliži jesen - tako i raste potražnja za njima. A popularizacijom sportskog stila koji je iz sezone u sezonu sve rasprostranjeniji, sve su traženije stylish tajice s potpisom sportskih divova poput adidasa i Nikea.

Brandovi pod adidasovim okriljem tako proživljavaju zlatne trenutke, a najpopularnije su kreacije modno osviještenog adidas Originalsa i ekskluzivnih dizajnerskih linija poput one nastale u okviru suradnje sa svjetski popularnom Stellom McCartney.

adidas tajice jednostavno obožavamo, a ovaj kultnui brand nam uz jednobojne klasike za sportske ektivnosti donosi i niz trendovskih, šarenih i superseksi modela s različitim printevima i detaljima, uključujući i blještave plave i pop-ljubičaste tajice s potpisom već spomenute Stelle McCartney.

Sve smo rekli, ostaje vam samo da u galeriji fotografija odaberete nešto po svom ukusu!


VIŠE O TEMAMAtajiceadidas Originalssportske tajicetajice s printomsportska odjećaadidas Originals by Stella McCartneyAdidas
Povezano